Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко тунинг

Колеги понеже съм решил да тунинговам малко Алфата и ще имам нужда от тунинг части ,па и ще има части ,които ще свалям и подменям с други реших да пусна темата тука и така ако някой има нещо за продан дето не му трее,а на мене ще ми влезе в употреба,може да предлага,а и обратно части които свалям ,може да ги купи някои,колега.Пускам темата тука ,а не в продава ,или тунинг проекти,понеже аз нямам нищо за продаване,и това не е някой грандиозен проект ,а просто малко тунинг.

Значи като за начало започвам с външен тунинг ,после малко вътрешен ,и после ще сменя мотора.Като начало купих джанти 17 цола,и ако не са ме измамили,трее пристигнат в вторник.Ма още нямам гуми ,и понеделник трее се търсят гуми.205 40 17, мисля да сложа ,ма се двоума и трее да видя дали 215 40 17 няма да закачат ако не закачат бих сложил 215 ма незнам.От тука следва ,че ми остават моите джанти,с чисто нови гуми,и няма да ми трябват,та трее се види.Лека по лека ще пиша,и ще качвам снимки ,а вие давайте акъл.
    Attached Files
    Last edited by nicola 59; d.m.y г., 18:09.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Колеги понеже съм решил да тунинговам малко Алфата и ще имам нужда от тунинг части ,па и ще има части ,които ще свалям и подменям с други реших да пусна темата тука и така ако някой има нещо за продан дето не му трее,а на мене ще ми влезе в употреба,може да предлага,а и обратно части които свалям ,може да ги купи някои,колега.Пускам темата тука ,а не в продава ,или тунинг проекти,понеже аз нямам нищо за продаване,и това не е някой грандиозен проект ,а просто малко тунинг.

Значи като за начало започвам с външен тунинг ,после малко вътрешен ,и после ще сменя мотора.Като начало купих джанти 17 цола,и ако не са ме измамили,трее пристигнат в вторник.Ма още нямам гуми ,и понеделник трее се търсят гуми.205 40 17, мисля да сложа ,ма се двоума и трее да видя дали 215 40 17 няма да закачат ако не закачат бих сложил 215 ма незнам.От тука следва ,че ми остават моите джанти,с чисто нови гуми,и няма да ми трябват,та трее се види.Лека по лека ще пиша,и ще качвам снимки ,а вие давайте акъл.
    Kолега , за гумите мога да се включа че 224 /45/17 нямам грам ядове ! За другото успех !
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
    Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
    Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX

Comment

Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщение
      Kолега , за гумите мога да се включа че 224 /45/17 нямам грам ядове ! За другото успех !
      Колега поясни ако може. каква е колата ,от кое купе ,е и колко са широки джантите J И на какво ЕТ са и дали си с ниско или високо окачване,ако е ниско на колко е свалена колата.
      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 18:15.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Имам за продаване зимни комплект 4 Michelin с около 5мм. грайфер, ако си заинтересован драсни на лично
        Last edited by tribaleo; d.m.y г., 15:45.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
          Имам за продаване зимни комплект 4 Michelin Alpin a4 225/45/17 91H, 45 седмица на 2011 произведени с около 5мм. грайфер, ако си заинтересован драсни на лично
          Благодаря ти колега аз зимни гуми не ползвам,ма незнам дори размера ,кадето трее да сложа ,чакам някой колега,да сподели опит.Аз съм с наи ниското окачване и джантите кадето купих са 7,5 Х17 на ЕТ38.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

предни гуми 205 40 17 и задни не по големи от 215 40 17
            '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
            '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
              Благодаря ти колега от това инфо имам нужда.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                и после ще сменя мотора
                Какъв мотор ще слагаш ?
                ...

Comment

Браво . Успех с проекта . Сигурен съм , че ще скалъпиш нещо сполучливо ... Вътре какво си решил да правиш
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                    Какъв мотор ще слагаш ?
                    Зависи от наличните финанси ,точно затова силовия тунинг е оставен за на края,ма идеите са две.Или друг свеж мотор Алфа Ромео 2.0 16 ма с турбо кит.или 2.0 20 клапана турбо от фият купе него вече го има в наличност.

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Браво . Успех с проекта . Сигурен съм , че ще скалъпиш нещо сполучливо ... Вътре какво си решил да правиш
                    Кожено рекаро отпред,малко измервателни уреди,и обличане на тавана в кожа,горе долу като при тебе.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
                      Колега днес съгласно твоя пост поръчах 4 гуми 205 40 17 и се надявам да нямам грижи.Благодаря ти.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

моля пак заповядай,няма да амаш грижи понежа ако са по големи от 205 40 17 ще опират в под калника при пъле завой
                        '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                        '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

Пак с големи благодарности на колегата Дадин и другите момчета отзовали се на лични,днес първата фаза беше завършена ,гумите не закачат никаде,ако бях сложил 215 щях да видя зор понеже 205 отпред минават на милиметри от под калника.
                          Attached Files
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Супер изглежда колата!
                            Завиждам благородно - моята издържа на тоя вид точно два месеца - просто в БГ нямаме пътища, за да са ни такива колите
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              Супер изглежда колата!
                              Завиждам благородно - моята издържа на тоя вид точно два месеца - просто в БГ нямаме пътища, за да са ни такива колите
                              Радвам се че ти харесва колата.Тази година за един месец имах възможноста да споделя и аз красотата,и дупките,на Пловдив,и ти вярвам,ма Пловдив е готин град,а аз познавам там,и много готини хора,които направиха престоя ми невероятен,само с тебе не можах да се запозная,ма другия път трее поправим грешката.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X